Over Knubben

Knubben B.V. is een in Zuid Limburg gevestigd dakdekkersbedrijf. De werkzaamheden richten zich voornamelijk binnen de regio Limburg en incidenteel op de grensregio van het nabije Duitsland en België.

De werkzaamheden worden verricht aan een grote diversiteit van gebouwen zoals daken van nieuwbouw woningen, bestaande herenhuizen en villa’s, alsmede kerken, kloosters en kastelen. Een extra onderscheidend accent van het bedrijf is de uitvoering van restauratie werkzaamheden aan historische gebouwen.

Gezien de vaak historisch waarde van onze projecten is het voor ons vanzelfsprekend verantwoording te nemen voor de kwaliteit van de toe te passen materialen en toe te zien op vakkundige uitvoering van de werkzaamheden.

Voor ons is het steeds weer een uitdaging om een project, groot of klein, te kunnen voltooien volgens de eisen van het vakmanschap, de wensen van de klant en de ontwerper. Mede hierdoor kunnen wij terugkijken op een indrukwekkende referentielijst.

Dankzij de ondersteuning die wij de opdrachtgever of diens architect bieden, kunnen wij in een vroeg stadium, meedenken over de technische en financiële haalbaarheid van een bouwplan en adviseren in onderhoud, herstel en restauratie.

Geïnteresseerd?

Neem contact op voor meer informatie.

Neem contact op